Een brief aan de zzp’er in de zorg

mrt 18, 2024

Home » Blog » Een brief aan de zzp’er in de zorg

Beste Zorgheld(in),

Wat een eer om jou te mogen schrijven! Dank jullie wel voor jullie onvermoeibare inzet, toewijding en moed. Jullie zijn de stille helden die elke dag het verschil maken in de levens van anderen. Jullie flexibiliteit, vastberadenheid en compassie zijn een inspiratie voor ons allemaal.

Wij willen jullie graag een handje helpen, dat kunnen wij doen door: Tromgeroffel, alsjeblieft… Kommpass! Ja, je hebt het goed gehoord. Het is niet zomaar een app, het is jouw ticket naar vrijheid, flexibiliteit en succes als zelfstandige professional in de zorg.

Stel je voor: geen gedoe meer met ingewikkelde planningen die door anderen worden gemaakt, geen frustratie meer over beperkte keuzes in opdrachten. Met Kommpass bepaal jij je eigen koers. Of je nu een vroege vogel bent die graag in de ochtenduren werkt, of juist een nachtuil die ’s nachts het beste tot zijn recht komt – met Kommpass heb jij de touwtjes in handen.

Maar dat is nog niet alles! Met Kommpass hoef je nooit meer te stressen over het vinden van opdrachten die bij jou passen. Deze Kies je namelijk zelf.

En laten we het hebben over die administratieve rompslomp waar je misschien nu nog tegenop ziet. Met Kommpass wordt factureren een fluitje van een cent. Geen gedoe meer met stapels papierwerk of urenlang achter de computer zitten. Met een paar tikken op je smartphone stuur is dit allemaal voor je geregeld en kun jij je weer focussen op wat écht belangrijk is: het welzijn van je patiënten.

Maar laten we eerlijk zijn, het leven draait niet alleen om werk. Met Kommpass heb je de vrijheid om je werk te plannen rondom jouw leven, in plaats van andersom. Dus of je nu die langverwachte vakantie wilt plannen of gewoon wat quality time wilt doorbrengen met je dierbaren, met Kommpass behoud je de controle over je agenda.

Dus, beste Zorgheld(in), waar wacht je nog op? Sluit je aan bij de revolutie van zelfstandigheid in de zorg. Schrijf je vandaag nog in door hier te klikken en ontdek hoe jij jouw carrière naar nieuwe hoogten kunt tillen. Samen kunnen we de zorg wereld veranderen, één shift tegelijk.

Met vriendelijke groet,

Dorus Martin

Team Kommpass

Vragen over dit bericht of iets anders?

We staan voor je klaar!