Wij zijn Kommpass.

Samenwerken aan optimale resultaten!

Wie is Kommpass ?

Als onderdeel van Koraal Group en met meer dan 20 jaar ervaring in de zorg, het plannen van diensten en ICT zijn we gaan kijken wat er nog ontbrak in de huidige zorgbranche. Met de digitalisering van deze tijd ontdekte we dat het eenvoudiger kan. Met Kommpass is het handmatig plannen van diensten niet meer nodig en wordt dit volledig gedigitaliseerd. Dit neemt alle administratie uit handen en maakt het uiteindelijk gemakkelijker voor de werkgever en de werknemer.

Wat doet Kommpass?

Kommpass MSP, coördineert de planning van intern-/ en externe inhuur, waarbij rekening wordt gehouden met de wensen van jouw organisatie. Kommpass levert een eigen planningstool waarmee optimale resultaten geboekt kunnen worden in de inzet van interne en/of externe medewerkers. Deze planningstool kan ook gebruikt worden voor de planning van de eigen medewerkers, waardoor in een éénvoudig overzicht het eigen en het (flexibele) externe personeel zichtbaar is. Tegelijkertijd geeft deze tool de mogelijkheid tot contractmanagement en biedt het inzicht in en genereert het rapportages over productiviteit en kwaliteit van alle medewerkers. Door de MSP werkwijze van Kommpass kan jouw organisatie een financieel voordeel behalen van 8 tot 10% op personeelskosten.

 

 

 

Hoe werkt Kommpass?

Kommpass BV ondersteunt in de totale aanstelling en inhuurprocessen van jouw organisatie:

L

Wij denken mee

Wij denken met je mee op strategisch niveau en tegelijkertijd werken we operationeel mee om jouw organisatie 100% te ontzorgen.

L

Breed aanbod

Met onze platformen rekruteren wij de geschikte nationale en internationale  professionals voor jouw organisatie.

L

Flex schil

Zelfstandige professionals kunnen via een externe flexibele schil direct ingezet worden in jouw organisatie. 

L

Contractmanagement

Wij voeren contractmanagement uit en nemen de inkooporganisatie van u over.

L

Screening

Wij screenen elke kandidaat die bij jou gaat werken door nauwgezette procedures.

L

Digitaal

Onze digitale werkomgeving biedt inzicht in werkprocessen en management rapportages die leiden tot een optimaal resultaat.

Ontmoet ons Backoffice Team

Wij zijn onderdeel van de KoraalGroup. Ons volledige team vind je daar.

Wil je meer weten?

We helpen je graag!