Jouw partner in HR-management.

Samenwerken aan effectieve en duurzame oplossingen voor al je personeelszaken.

Stabiliteit in de organisatie.

Met de krapte op de arbeidsmarkt in de zorg, retail, horeca en leisure bieden digitale ontwikkelingen vaak de oplossing. De MSP service van Kommpass biedt niet alleen adequate oplossingen voor de meest urgente vraagstukken, maar werkt ook aan de structurele optimalisatie van de HR-organisatie. 

Door de toenemende flexibiliteit op de arbeidsmarkt nemen ook de uitdagingen op het vlak van on-boarding van personeel en HR-management toe. Ook daarin biedt Kommpass ondersteuning. Zo bieden we je grip, kostenefficiëntie en een hogere intrinsieke motivatie bij vast personeel. 

Een sluitende personeelsplanning.

Als Managed Service Provider biedt Kommpass de perfecte ICT oplossing voor de uitdagingen die er zijn rondom de on-boarding en het beheer van tijdelijk, extern en intern personeel. Onze ICT systemen en planningstool zorgen voor een naadloos proces vanaf aanvraag, contract(beheer) tot en met uitbetaling van het salaris.

Kommpass MSP is in staat om het zoekproces naar de beste kandidaat uit handen te nemen. Vanuit ons uitgebreide netwerk van bureau’s en ZZP’ers ben je gegarandeerd van een kandidaat die de juiste competenties heeft. Tegelijkertijd regelen we de contracten, juiste documenten en loop je geen financiële, fiscale en juridische risico’s. 

Vanuit één overzichtelijk ICT-platform beheer je de planning, contracten en andere HR-processen van je personeel. Tegelijkertijd helpt het systeem jou je flexibele schil optimaal in te richten, waardoor je tot wel 10% kostenreductie realiseert.

Vraag hier je gratis demo aan.

Ervaar onze diensten en producten in de praktijk.